Author Topic: log in times out when writing posts  (Read 426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mellenORL

  • Pedal Pushing Puppy Peon
  • The Beast
  • *****
  • Posts: 3876
  • Gender: Female
log in times out when writing posts
« on: March 13, 2015, 12:58:10 pm »
I tend to take my time when I compose a longer post. But, I'm finding that my logged in status drops out after just a few minutes. For example, I will be copying this very post in the composition box because I will probably not be able to post it before I am logged out.
Quote from: Ultimate Chatbot That Totally Passes The Turing Test
I sympathize completely. However, to use against us. Let me ask you a troll. On the one who pulled it. But here's the question: where do I think it might as well have stepped out of all people would cling to a layman.

Offline ironbite

  • Overlord of all that is good in Iacon City
  • Kakarot
  • ******
  • Posts: 9417
  • Gender: Male
  • TIME JUDGED ALL!
Re: log in times out when writing posts
« Reply #1 on: March 13, 2015, 02:42:55 pm »
Try logging in with the actual log in button set for forever.  We ad a board upgrade and I think that kicked some settings off

Offline mellenORL

  • Pedal Pushing Puppy Peon
  • The Beast
  • *****
  • Posts: 3876
  • Gender: Female
Re: log in times out when writing posts
« Reply #2 on: March 13, 2015, 06:32:41 pm »
Thank Ibbs. I was clicking the login button next to page top left, not the login in the banner just below. It has been years since I had to login!
Quote from: Ultimate Chatbot That Totally Passes The Turing Test
I sympathize completely. However, to use against us. Let me ask you a troll. On the one who pulled it. But here's the question: where do I think it might as well have stepped out of all people would cling to a layman.

Offline ironbite

  • Overlord of all that is good in Iacon City
  • Kakarot
  • ******
  • Posts: 9417
  • Gender: Male
  • TIME JUDGED ALL!
Re: log in times out when writing posts
« Reply #3 on: March 13, 2015, 07:36:40 pm »
Same.  It was happening to me on such a regular basis I had to check.

Ironbite-board updates sometimes do that.